mei 13, 2021

Wetenschappers willen nader onderzoek naar herkomst van het virus

mei 13, 2021

In een brief die in het tijdschrift Science werd gepubliceerd, bekritiseerde een internationale groep van 18 biologen, immunologen en andere wetenschappers de bevindingen van een rapport dat in maart werd uitgebracht door een door de WHO geleid team naar de oorsprong van de pandemie en riep op tot een uitgebreidere evaluatie van de twee leidende hypothesen: dat het pandemievirus de menselijke bevolking binnenkwam en zich begon te verspreiden nadat het ontsnapte uit een lab of nadat het naar mensen was gesprongen van geïnfecteerde dieren.‎

Bron: Scientists Call for Deeper Investigation Into Covid-19 Origin – WSJ

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.