okt 11, 2022

Wordt het oversterftemysterie ooit opgelost? Dr. Eline van den Broek ziet politieke onwil.

okt 11, 2022

Bovenop de 16.000 onverklaarde extra doden in 2021 loopt ook in 2022 de oversterfte weer op, zonder dat iemand weet waarom deze mensen eerder sterven dan verwacht. Het onderzoek door het CBS en het RIVM, op last van Pieter Omtzigt, flopte omdat de juiste databases niet gebruikt mogen worden.

Dr. Eline van den Broek, die in de klankbordgroep van het onderzoek zat, deelde in september haar kritiek op het onderzoek met de Tweede Kamer, maar wordt daar wat mee gedaan?
Waarom is er zo weinig belangstelling in de politiek en de media voor dit onderwerp, terwijl elke coronadode wel in het journaal werd vermeld? Hoe kunnen we dit mysterie opgelost krijgen? En gaat het parlementaire onderzoek naar de coronacrisis iets opleveren als er al zoveel bewijsmateriaal is verdwenen?

Kijk of luister naar een gesprek met Eline van den Broek:

Bron: https://www.mariannezwagerman.nl/wordt-het-oversterftemysterie-ooit-opgelost-dr-eline-van-den-broek-ziet-politieke-onwil/

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.