aug 25, 2021

World War C | The big picture in 90 minutes

aug 25, 2021

Het is oorlog. Oorlog tegen een onzichtbare vijand, een vijand die aantoonbaar minder schade aanricht dan wij te horen krijgen. De wereld is in rap tempo aan het veranderen. Buitenproportionele maatregelen worden wereldwijd genomen die de hele samenleving ontwrichten. Een tweedeling in de maatschappij, gedwongen vaccinaties en vrijheidsbeperkende maatregelen. Waar zijn we in beland? Hoe zit het met het vaccin? Hebben we het ergste gehad? Of zit er nog iets veel verontrustenders aan te komen…?

Een evenwichtige documentaire van DOCSFAIR met zowel voor- en tegenstanders van het beleid en de vaccinatiestrategie komen aan het woord. Daarmee is de film toegankelijk tot een breed publiek. Een aanrader dus om samen te kijken met je omgeving en het gesprek aan te gaan.

 

 

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.