mrt 29, 2021

Zijn alle zwarte scenario’s gelijk?

mrt 29, 2021

Vanwege Corona moeten de ziekenhuizen worden ontlast. Vanwege het fair-innings-argument zou je in de jeugd GGZ de gemiddelde bedbezetting van 86% al lang van code zwart kunnen spreken.

Koen Raijer, coassistent, Universiteit Maastricht, stelt in Medisch Contact: “Voeg de bezetting in de ggz toe aan het coronadashboard, en neem een vertegenwoordiger van de ggz op in het OMT. Zorg is immers meer dan ziekenhuiszorg.”

Zijn alle zwarte scenario’s gelijk? | medischcontact

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.