jun 23, 2021

Zo ziet vaccinatieschade eruit

jun 23, 2021

Het persoonlijke drama van Lisette Verhoeven…

Op 13 maart ging Lisette Verhoeven voor de prik. Het AstraZeneca vaccin viel haar ten deel en dat terwijl er toch al de nodige ophef over was geweest in naburige landen, omdat het de kans op trombose bij jonge vrouwen verhoogde. Lisette werkt parttime in een verzorgingstehuis met ouderen. Ze nam het vaccin om hen te beschermen, maar besefte niet dat het haar eigen leven zou verwoesten. Ruim een week later kreeg ze een hersenbloeding waardoor ze op de IC belandde en lange tijd niet meer kon lopen. Dat gaat inmiddels weer redelijk maar haar mobiliteit aan de linkerzijde van haar lijf is minimaal. Zo kan ze haar linkerhand niet meer gebruiken en vreest ze voor haar toekomst.

Bron: (9) Zo ziet Vaccinatie-schade eruit. Het persoonlijke drama van Lisette Verhoeven… – YouTube Zie standpunt Artsen Covid Collectief: Vaccinatie – Artsen Covid Collectief (artsencollectief.nl)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.