mrt 10, 2021

Zwagerman & Van Velthuysen spreken in podcast Op z’n Kop! met medisch specialist en ACCer Hannah Visser

mrt 10, 2021

Samen met zo’n 1.000 andere artsen twijfelt Hannah Visser, bestuurslid van het Artsen Collectief, over het gevoerde coronabeleid. Ze gelooft dat de crisis op een andere manier kan worden benaderd en dat er een uitweg is. Daar heeft het kritische podcastduo Rick van Velthuysen en Marianne Zwagerman van OP Z’N KOP uiteraard oren naar!

 

Hannah Visser gaat daarbij in op de campagne ‘Ik ben arts, en ik twijfel’ omdat de artsen zich heel erg zorgen maken over wat er gaande is. Over het erger maken van het virus dan het is, dus mensen angstig maken, over het onnodige testen en de testmaatschappij die medisch onjuist is en vaccineren niet de uitweg is. Die zorgen zijn medio 2020 geuit via een brief aan het kabinet, waarop geen antwoord is gegeven.

Het gesprek met Hannah Visser begint op 21.09 min.

Je kunt podcast #9  hier terugluisteren of bijvoorbeeld via Apple podcasts: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/op-zn-kop/id1547820223

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.