mei 28, 2021

160 artsen waarschuwen in open brief tegen vaccinaties: “Onnodig, ondoeltreffend, onveilig”

mei 28, 2021

In een open brief hebben meer dan 160 Doctors Corona Ethics uit 30 landen de ernstige tekortkomingen van de Corona-vaccins geanalyseerd. Hun conclusie: de vaccinaties zijn “onnodig, ondoeltreffend en onveilig”. Zij waarschuwen met klem tegen voortzetting van de vaccinatiecampagne.

Bron: 160 artsen waarschuwen in open brief tegen vaccinaties: “Onnodig, ondoeltreffend, onveilig” – DissidentNL 

Het Artsen Covid Collectief stelt dat als kwetsbare mensen Covid-19 overleven ze inderdaad immuun zijn maar dat dat niet wegneemt dat de sterfte exponentieel stijgt met de leeftijd, en boven de 60 boven 1% komt. Dan is het aan mensen zelf om te beslissen of ze zich willen laten vaccineren, met de bepaling er bij dat ze nog niet weten hoe hoog de premie is die ze daarvoor moeten betalen.

Het Artsen Collectief is voor het vaccineren van risicogroepen met een bewezen werkzaam en veilig vaccin. De huidige overheidsstrategie om de gehele bevolking te vaccineren ondersteunen wij niet. Wij vinden dit onnodig en zelfs onverantwoord.

Bekijk het standpunt van het Artsen Collectief over vaccinatie >

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.