jun 30, 2023

Advies Gezondheidsraad: dit najaar weer covid-vaccinatie

jun 30, 2023

Op 28 juni 2023 kwam het nieuwe advies van de Gezondheidsraad uit: dit najaar weer Covid-vaccinatie voor 60-plussers, mensen die behoren tot medische risicogroep en zwangeren

Het Artsen Collectief vindt dit een zeer slecht en niet goed te begrijpen advies. De feiten spreken voor zich: zeer kort effectief tegen ernstige ziekte, niet effectief op besmettingsoverdracht, overweldigende aanwijzingen voor kans op ernstige bijwerkingen, aanwijzingen voor risico’s tijdens zwangerschap, onbekendheid met de langetermijnrisico’s voor het kind én de onverklaarde oversterfte, We zullen de Gezondheidsraad om verduidelijking van hun redenering vragen.

Het Artsen Collectief pleit, gezien bovenstaande feiten, al langer om om te stoppen met de huidige mRNA-(herhaal)vaccins.

Lees ook: Zijn coronavaccins veilig voor moeder en kind? of check onze Onderbouwingspagina Vaccinatie

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.