feb 16, 2021

Vroegbehandeling Covid-19: huisartsen gezocht voor citizen science pilotproject

feb 16, 2021

Het Artsen Collectief en Stichting Mijn Data | Onze Gezondheid werken samen aan een pilotproject Vroegbehandeling Covid-19. Hierbij wordt door zgn. citizen science gekeken naar effectiviteit van verschillende middelen voor vroege behandeling van Covid-19. Dit is bottom-up benadering waar het bewijs tijdens het behandelen wordt verzameld, om achteraf geanalyseerd te worden.

We zoeken nog meer huisartsen die willen deelnemen aan het project.

Ook zijn er op 24 februari en 15 maart a.s. introductiewebinars waarin wordt uitgelegd wat deelname aan het project betekent en hoe het werkt.

Meer informatie over (aanmelden voor) de pilot en de oriënterende webinars vind je hier.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.