jun 3, 2021

De helft van de Amerikanen heeft een natuurlijke immuniteit

jun 3, 2021

Marty Makary, hoogleraar aan de Johns Hopkins School of Medicine heeft gezegd dat de helft van alle Amerikanen natuurlijke immuniteit tegen het coronavirus heeft ontwikkeld en dat het miskennen van dat feit een van de grootste fouten van ons huidige medische leiderschap is.

Het Artsen Collectief staat niet achter de strategie om de gehele bevolking te vaccineren. Het betreft een experimenteel middel waarover nog te weinig gegevens bekend zijn over de effectiviteit, de bijwerkingen en de lange-termijn-gevolgen. Het is niet gezegd dat een vaccin effectiever is dan het doormaken van een besmetting met het virus op een natuurlijke manier.

Meer lezen over het standpunt van het Artsen Collectief over Vaccinatie >

Bron 27 mei: Johns Hopkins Prof: Half Of Americans Have Natural Immunity; Dismissing It Is “Biggest Failure Of Medical Leadership” | ZeroHedge

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.