mei 11, 2021

Effectiviteit van Pfizer- en Modernavaccin zou wel eens tegen kunnen vallen.

mei 11, 2021

Het Artsen Collectief staat niet achter de strategie om de gehele bevolking te vaccineren. Er zijn nog weinig wetenschappelijke data over de mate waarin de huidige vaccins beschermen tegen infectie of virusoverdracht. Daarnaast is er inmiddels toenemend bewijs dat de huidige vaccins niet kunnen beschermen tegen alle mutaties van het coronavirus.
Zo toont een studie van The New England Journal of Medicine ziektegevallen na succesvolle vaccinatie. Het is nog onduidelijk wat de rol is van mutaties.

Lees meer over het standpunt van het Artsencollectief over vaccinatie
Alle standpunten van het Artsencollectief

Bron: The New England Journal of Medicine, 21 april 2021 Vaccine Breakthrough Infections with SARS-CoV-2 Variants | NEJM

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.