mei 19, 2021

Gemeenten aarzelen over tijdelijke wet Testbewijzen

mei 19, 2021

Gemeenten aarzelen steeds meer over de voorgenomen introductie van toegangstesten. Het levert extra taken en gecompliceerde regels op voor handhavers die al aan hun taks zitten. In een brief aan de Eerste Kamer deelt de VNG haar zorgen over de Tijdelijke wet testbewijzen Covid-19.

Bron: VNG uit zorgen over Tijdelijke wet testbewijzen covid-19 | VNG 

Zie voor het standpunt van het Artsen Collectief Brief naar leden Eerste Kamer over ‘Tijdelijke wet testbewijzen’: “Wet medisch en ethisch gezien onacceptabel, onnodig en gevaarlijk.” – Artsen Covid Collectief (artsencollectief.nl)

Spread the love
Steun ons, word vriend!
Vind u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.