mei 28, 2021

Heeft Pfizer Bontech nagelaten dierproeven in de trials mee te nemen?

mei 28, 2021

Documenten verkregen met de Feedom Of Information Act laten de resultaten zien van dierproeven waaruit duidelijk wordt dat mRNA gebaseerde vaccin niet op de injectieplaats blijft, maar zich na injectie wijd lijkt te verspreiden. Volgens de documenten tonen preklinische studies aan dat het actieve deel van het vaccin (mRNA-lipide nanodeeltjes), dat het spike-eiwit produceert, zich door het lichaam verspreidt en vervolgens wordt geconcentreerd in verschillende organen, waaronder de eierstokken en milt. De door FOIA geproduceerde datasets zijn onvolledig, dus de volledige betekenis van deze gegevens kan op dit moment niet worden bepaald.‎

Bron: Did Pfizer Fail to Perform industry Standard Animal Testing Prior to Initiation of mRNA Clinical Trials? (trialsitenews.com)

Het Artsen Collectief is voor het vaccineren van risicogroepen met een bewezen werkzaam en veilig vaccin. De huidige overheidsstrategie om de gehele bevolking te vaccineren ondersteunen wij niet. Wij vinden dit onnodig en zelfs onverantwoord.

Bekijk het standpunt van het Artsen Collectief over vaccinatie >

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.