Je lichaam is van jou

Wat onze gezondheid betreft, lijken we dit te zijn vergeten. Jij bent baas over jouw lichaam. Jij bent de enige die daar iets over te zeggen heeft. Jij kan bepalen wat je ermee doet. Je lijf, je gedachten en je gezondheid zijn van jou. En van niemand anders. Laat je daarover niks wijsmaken. Niet door zogenaamde experts, niet door ministers en niet door influencers.
Doe de dingen die je gezondheid versterken. Ga als je je ziek voelt naar een arts – voor advies. Want beslissen doe je altijd zelf!

Je lichaam is van jou, zorg er goed voor

Je hebt een grote invloed op je eigen gezondheid. Doe de dingen die je gezondheid versterken. 

Met deze leefstijltips en aanwijzingen versterk je je immuunsysteem.

Daarnaast zijn wij voorstander van onbewerkte voeding en weinig suiker. Jij bent degene die beslist wat je wel en niet eet, niemand anders.

Je lichaam is van jou, niet van de WHO

Er zijn toenemende zorgen over de rol van de Wereldgezondheidsorganisatie in het kader van pandemische paraatheid.

Met behulp van paspoorten, bindende adviezen en controle op “desinformatie” wil de WHO beslissen over jouw lichaam en geest.

Daarop zeggen wij nee, en ook bij een pandemie willen we dat niet.

Je lichaam is van jou, niet van je digitale tweeling

Te veel telefoon en sociale media kunnen een vertekend beeld van onszelf creëren, waardoor we ons depressief gaan voelen. Neem een beetje afstand van je digitale tweeling, het is niet je lichaam, je bent het niet zelf. Laat je telefoon meer met rust voor een betere mentale gezondheid.

Je lichaam is van jou, beslis zelf over medicatie

Als artsen en gezondheidswerkers geven we graag persoonlijk advies, gebaseerd op jouw situatie en gezondheid.

Een welgemeend advies. Maar jij beslist altijd zelf wat je doet met dat advies.

Laat je niet dwingen om medicatie te nemen, niet direct, niet indirect.

Bekijk hier onze Geïnformeerde Vaccinatiebeslissing

In het geval van vaccineren pleiten wij voor een duidelijke risicoafweging, waarbij iedereen breed geïnformeerd is en zelf een goede keuze kan maken.

Met deze Geïnformeerde Vaccinatiebeslissing heb je altijd je belangrijkste overwegingen om je niet – of wel – te laten vaccineren paraat.

Samen geïnformeerd, staan we sterker!

Jouw donatie maakt het verschil!

Met jouw steun informeren we mensen over de zeggenschap die ze hebben over hun lichaam en gezondheid en wapenen we ons tegen de oprukkende WHO-cratie. Help ons bewustzijn te creëren over hoe je je gezondheid versterkt.

Met jouw bijdrage kunnen we onze boodschap verder verspreiden via onze website, artikelen, brochures, campagnes en meer.

Veel dank! Samen staan we sterker.