mrt 29, 2021

Hoe gevaarlijk Is het virus?

mrt 29, 2021

Minister Bas van ’t Wout van Economische Zaken en Klimaat noemde de drukte in het Vondelpark van Amsterdam onlangs “levensgevaarlijk”. Afgezien van het feit dat er in de buitenlucht tot op heden nog geen besmettingen zijn aangetoond, willen we – met respect naar de mensen die geraakt zijn door de ziekte COVID-19 – ingaan op hoe daadwerkelijk ’levensgevaarlijk’ het coronavirus voor mensen is. De sterftekans heeft met name te maken met (hoge) leeftijd én of mensen al andere ziekten hebben. Als je onder de 70 bent en gezond, is de kans eraan te overlijden zeer klein.

Is het coronavirus gevaarlijk? – Artsen Covid Collectief (artsencollectief.nl)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.