jun 27, 2021

‘Miskenning welzijn jongeren tekenend voor coronabeleid.’ Een gesprek met Gaston Remmers

jun 27, 2021

5 juni 2021. Ad Verbrugge in gesprek met socioloog (verbonden aan de Universiteit Twente) en Gaston Remmers socioloog, citizen science en directeur van “Mijn data, onze gezondheid” over de tragische dood van zijn zoon, Pepijn Remmers, en het thema van maatschappelijke (on)rijpheid.
Jongeren in de knel door coronabeleid.

De schadelijke gevolgen van de coronamaatregelen voor onze psychische gezondheid is enorm, vooral onder jongeren. Het Artsen Collectief pleit daarom voor een risicogestuurd beleid. Het huidige beleid schaadt onze gezondheid meer dan dat het bevordert of beschermt.

Lees ook ‘De jeugd is onze toekomst!’ >
Meer lezen over de schade die het coronabeleid heeft op jongeren >

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.