jul 20, 2021

Natuurlijke immuniteit 7x groter dan die door vaccinatie

jul 20, 2021

In de laatste update van het Ministerie van Volksgezondheid van Israël bleek dat patiënten die de COVID-19-infectie hebben overleefd, een veel grotere immuniteit genieten dan de vaccins bieden. ‎‎Volgens de gegevens uit de nieuwe golf van de pandemie in Israël, die in mei begon, waren degenen die herstelden van het coronavirus bijna 6,72 keer meer immuun voor infectie dan degenen die de prikken namen‎‎.‎

Van 835.792 Israëli’s is bekend dat ze zijn hersteld van het virus. In 72 gevallen zag men een herinfectie, dus 0,0086% van de mensen die eerder besmet waren met COVID-19.‎

‎Meer dan 3.000 van de 5.193.499, of 0,0578% van de Israëli’s die waren gevaccineerd raakten toch besmet tijdens de laatste golf.‎

Bron: Israel data shows natural immunity almost 7 times stronger than if given the COVID shot | The BL

Ook is er steeds meer bewijs dat er levenslange bescherming ontstaat na een doorgemaakte Covid-19 infectie. Zie: Covid gehad? Dan maak je voortaan waarschijnlijk levenslang antistoffen.

Het Artsen Collectief is niet voor massaal vaccineren van gezonde mensen. Kijk naar hoe je immuunstelsel kunt opbouwen en versterken door een gezonde leefstijl, kijk naar vroegbehandeling, behandel deficiënties (tekorten aan voedingstoffen/verstoorde lichaamfuncties) en bescherm de kwetsbare groepen op basis van vrijwilligheid: een vaccin kan hen daarbij helpen.

Laten we ons niet blindstaren op ‘een vaccinatie(plicht)’ maar breder kijken, leren van wat er gebeurt in andere landen en ook ons zorgstelsel kritisch onder de loep nemen!

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.