jan 4, 2024

Oproep Florida’s Surgeon General (directeur Volksgezondheid): halt aan de mRNA-vaccins

jan 4, 2024

Dr. Joseph Ladapo, de hoogste medische gezagsdrager van de Amerikaanse staat Florida heeft specifiek op grond van de DNA-verontreiniging van mRNA-vaccins opgeroepen in zijn staat de betreffende coronavaccinaties stop te zetten.

In een speciaal bulletin van het Department of Health (Ministerie van Volksgezondheid) van de staat Florida wordt het besluit toegelicht.

“De Surgeon General uitte zijn zorgen over nucleïnezuurverontreinigingen in de goedgekeurde Pfizer- en Moderna-Covid-19-mRNA-vaccins, met name over de aanwezigheid van lipide nanodeeltjescomplexen en Simian Virus 40 (SV40) promoter/enhancer-DNA. Lipide nanodeeltjes zijn een efficiënt vehikel voor de afgifte van het mRNA in de Covid-19-vaccins in menselijke cellen en kunnen daarom een even efficiënt vehikel zijn voor het afleveren van verontreinigend DNA in menselijke cellen. De aanwezigheid van SV40-promoter/enhancer-DNA kan ook een uniek en verhoogd risico op DNA-integratie in menselijke cellen met zich meebrengen.”

en:

“DNA-integratie vormt een uniek en verhoogd risico voor de menselijke gezondheid en voor de integriteit van het menselijk genoom, inclusief het risico dat DNA dat is geïntegreerd in zaadcel- of eicel-voorlopercellen kan worden doorgegeven aan nakomelingen van ontvangers van het mRNA-Covid-19-vaccin. Als de risico’s van DNA-integratie voor mRNA-Covid-19-vaccins niet zijn beoordeeld, zijn deze vaccins niet geschikt voor gebruik bij mensen.”

In april 2023 rapporteerde het Artsen Collectief al een studie die rapporteerde dat DNA-verontreiniging was aangetroffen in Pfizer- en Moderna-mRNA-vaccins. In oktober 2023 verscheen een bevestiging van deze ontdekking, en werd ook ontdekt dat de DNA-fragmenten in de lipide nanodeeltjes waren verpakt – net zoals het mRNA – waardoor ze efficiënt opgenomen zullen worden door menselijke cellen.

Het Artsen Collectief kwam om die reden tot dezelfde conclusie als nu het ministerie van Volksgezondheid van de staat Florida (Florida Department of Health):

“De nieuwe gegevens over het celopneembare DNA dat is aangetroffen in de mRNA- vaccins, en de mogelijke gevolgen voor het erfelijk materiaal is reden genoeg voor een moratorium op mRNA-vaccins totdat deze op de voor genetische interventies gebruikelijke manier zijn onderzocht op veiligheid, inclusief reproductieve veiligheid, zowel bij de mens als bij dieren.”

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.