mei 27, 2021

Pfizer vaccin mogelijk oorzaak van tiental doden in Noorwegen.

mei 27, 2021

Het Pfizer-BioNTech covid-19-vaccin is “waarschijnlijk” verantwoordelijk geweest voor ten minste 10 sterfgevallen van kwetsbare ouderen in verpleeghuizen in Noorwegen, concludeert een deskundige beoordeling in opdracht van het Noorse geneesmiddelenbureau.‎

Bron: Covid-19: Pfizer-BioNTech vaccine is “likely” responsible for deaths of some elderly patients, Norwegian review finds | The BMJ

Het Artsen Collectief is voor het vaccineren van risicogroepen met een bewezen werkzaam en veilig vaccin. De huidige overheidsstrategie om de gehele bevolking te vaccineren ondersteunen wij niet. Wij vinden dit onnodig en zelfs onverantwoord.

Bekijk het standpunt van het Artsen Collectief over vaccinatie >

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.