apr 18, 2024

“In de eerste plaats stoppen met de messenger RNA-vaccinaties”

apr 18, 2024

“Uitgestelde zorg is een excuus om niet verder te kijken, terwijl er toch veel aanwijzingen zijn dat de mRNA vaccins kankerverwekkend zijn” aldus Maarten Fornerod over nieuw onderzoek dat aantoont dat de toegenomen kankersterfte in Japan in de tijd geassocieerd is met de corona-mRNA-vaccinatiecampagnes.

In de uitzending van blckbx today van 17 april 2024 gaat moleculair bioloog en publicist Maarten Fornerod in op ons artikel ‘Japan: kankersterfte omhoog na derde corona-mRNA-vaccinatie’: Bekijk de hele uitzending hier:

De hele uitzending van blckbx today 17 april 2024 terugkijken? Dat kan hier. 

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.