jan 20, 2024

Thaise gezondheidsfunctionarissen waarschuwen voor vaccinatieschade

jan 20, 2024

Zowel in Japan als in Thailand groeien de geluiden in de main stream media over vaccinatieschade.

De Thaise Engelstalige newspaper de Bangkok Post rapporteert meldde op 14 januari 2024 dat long covid en Covid-19 vaccinaties kunnen leiden tot ziekte en dood.

Covid-19 vaccinatieschade en long covid zijn aan elkaar gerelateerd en voor artsen moeilijk te onderscheiden.

Volgens autoriteiten van de universiteiten Chulalongkorn en Rangsit kunnen long covid en herhaalde Covid-19-vaccinaties sluimerende ziektes activeren, de immuniteit verzwakken en tot kanker en hersenaandoeningen leiden.

Deze waarschuwing kwam van prof. dr. Thiravat Hemachudha, directeur van het Thaise Rode Kruis Emerging Infectious Diseases Health Science Center aan de Chulalongkorn Universiteit, en Panthep Puapongphan, decaan van het College of Oriental Medicine aan de Rangsit Universiteit.

Ze verklaarden dat symptomen die langer dan drie maanden na de Covid-19-infectie aanhielden long covid werden genoemd en dat ze symptomen omvatten met betrekking tot het hart, de longen en de zenuwen, evenals de ontsteking van huid, pezen, bindweefsel, spieren en gewrichten.

Ze zouden ook tot kanker kunnen leiden en tot uitbraken van sluimerende ziekten zoals herpes, zeiden ze.

Thiravat en Panthep verklaarden dat er pogingen zijn gedaan om gegevens te verbergen over de mensen die getroffen zijn of gedood zijn door vaccinaties, en dat het officiële aantal mensen dat werd getroffen is door vaccinatieschade onrealistisch laag is.

Het gevolg is dat veel mensen zich er niet van bewust zijn dat de vaccinaties hun gezondheid beïnvloeden en dat ze geen goede behandeling kunnen vinden.

Thiravat en Panthep zeiden ook dat het sterftecijfer onder de Thaise bevolking is gestegen ten opzichte van het niveau vóór en tijdens de Covid-19-pandemie. Ze drongen aan op onderzoek om uit te vinden of er een verband was met vaccinaties, omdat er geen relevante cijfers zijn. Verder beweerden zij dat uit onderzoek in andere landen is gebleken dat de vaccinatie tegen Covid-19 sommige mensen heeft gedood die schade opliepen aan hun lichaamssystemen, waaronder hun hart-, bloed- en ademhalingssystemen, zo beweerden zij.

Bovendien ontdekte de Faculteit der Geneeskunde van de Chulalongkorn Universiteit bij bijna 100 gevaccineerde Covid-19-patiënten ontstekings- en eiwitaandoeningen die duiden op hersenaandoeningen, waarbij sommigen daadwerkelijk symptomen van hersenstoornissen vertoonden.

Thiravat en Panthep citeerden ook een onderzoeksproject van de medische faculteit van de Mahidol-universiteit, waaruit bleek dat sommige mensen na hun derde vaccinatie tegen Covid-19 een zwakke T-celrespons hadden. Het zou betekenen dat overmatige vaccinaties de immuniteit kunnen verzwakken, zeiden ze.

De echte gegevens moeten worden onthuld, zeiden ze, zodat mensen weloverwogen beslissingen kunnen nemen over hun vaccinatie.

Het Artsen Collectief pleit voor meer onderzoek naar de prevalentie en het scala aan symptomen van Covid mRNA-vaccinatieschade.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.