jul 6, 2021

Uitvaartondernemers zetten vraagtekens bij doodsoorzaak na vaccinatie

jul 6, 2021

Werknemers in de uitvaartbranche hebben twijfels over de doodsoorzaak van overledenen na vaccinatie. Het rapport van de schouwarts  klopt niet altijd met het verhaal van de nabestaanden. Die zeggen nogal eens, dat er niets aan de hand was met de overledene tot een aantal dagen na vaccinatie. Er worden meestal geen obducties gedaan, daardoor wordt overlijden na vaccinatie niet altijd als zodanig erkend.

Bron: Overleden na vaccinatie, toeval? – (zorgmedewerkersverenigd.nl)

Standpunt Artsen Covid Collectief “Beter zicht op overlijden na coronavaccinatie is noodzakelijk” – Artsen Covid Collectief (artsencollectief.nl)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.