mei 25, 2021

Update Bijna 4000 doden en meer dan 160.000 ernstige bijwerkingen in Europa door de vaccins

mei 25, 2021

Update Bijna 4000 doden en meer dan 160.000 ernstige bijwerkingen in Europa door de vaccins. EudraVigilance verzamelt gegevens over bijwerkingen per land en aard van de bijwerkingen.

Bron: 3,964 Dead 162,610 Injuries: European Database of Adverse Drug Reactions for COVID-19 “Vaccines” – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization 

Het Artsen Collectief vindt dat de registratie van bijwerkingen zeer onvoldoende is en dat overlijden na vaccinatie onvoldoende wordt onderzocht. Meer over ons standpunt omtrent Vaccinatie >

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.