mei 13, 2021

Vaccineren van kinderen

mei 13, 2021

Als kinderinfecties (en herblootstelling bij volwassenen) typisch mild blijven, is vaccinatie bij kinderen niet nodig om de pandemie te stoppen. De marginale voordelen moeten daarom worden overwogen in de context van lokale gezondheidszorgmiddelen, een billijke verdeling van vaccins wereldwijd en een genuanceerder begrip van de verschillen tussen vaccin en door infectie veroorzaakte immuniteit.‎

Bron: Vaccinating children against SARS-CoV-2 | The BMJ

Het Artsen Collectief is voor het vaccineren van risicogroepen met een bewezen werkzaam en veilig vaccin. De huidige overheidsstrategie om de gehele bevolking te vaccineren ondersteunen wij niet. Wij vinden dit onnodig en zelfs onverantwoord.

Bekijk het standpunt van het Artsen Collectief over vaccinatie >

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.