nov 6, 2022

Wat werkt wél!?

nov 6, 2022

In NIEMANDSLAND aflevering 10 gaat Nico Sloot opnieuw in gesprek met Evelien Peeters, internist en endocrinoloog en Eline van den Broek-Altenburg, gezondheidseconoom, epidemioloog en biostatisticus bespreken over gezondheidszorg en leefstijl.
Ze bespreken onder andere de gang van zaken in de reguliere zorg en hoe leefstijl van invloed is op het ontstaan én tegengaan van gezondheidsproblemen.

“Wat in ons systeem zou moeten gebeuren is dat wij beloond gaan worden voor het gezond houden en gezonder maken van mensen en niet meer voor het wachten op ziektes”

In deze aflevering wordt vooral gekeken naar de mogelijkheden en hoe het wel kan.

Het hele interview kun je hier terugzien:

 

Niemandsland:

  • Tijdens de 9e aflevering van Niemandsland reflecteerden Eline van den Broek-Altenburg en Evelien Peeters op de Gezondheidszorg in Nederland, waarin ze een aantal knelpunten en uitdagingen definiëren. Aflevering 9 is hier te bekijken >
Spread the love
Steun ons, word vriend!
Vind u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.