mrt 26, 2024

“De directeur-generaal van de WHO staat op het punt de Wereldgezondheidsdictator te worden, tenzij we hem tegenhouden!”

mrt 26, 2024

Het Artsen Collectief besteedde al eerder aandacht aan de dreigende WHO-cratie, wereldheerschappij van de wereldgezondheidsorganisatie.

Arts en deskundige op het gebied van biologische wapens Meryl Nass legt het nog een keer voor ons uit in een artikel:

“De directeur-generaal van de WHO staat op het punt de Wereldgezondheidsdictator te worden, tenzij we hem tegenhouden!”

“De 194 lidstaten van de WHO wordt gevraagd om in mei over twee documenten te stemmen die ongekende bevoegdheden aan de WHO zullen overdragen.

Dit is wat er gebeurt:

 1. Er wordt een nieuw pandemieverdrag voorgesteld dat het wereldwijde gebruik van experimentele, aansprakelijkheidsvrije vaccins zou legaliseren, gezondheidscensuur zou opleggen en nog veel meer.
 2. Er worden belangrijke wijzigingen in de Internationale Gezondheidsregels (IHR) voorgesteld die de WHO de macht geven om wereldwijde lockdowns, vaccinmandaten en nog veel meer op te leggen.

Als een van beide slaagt, zal dat een enorme aanval zijn op onze burgerrechten, grondwetten, onze nationale soevereiniteit en individuele autonomie.

 1. Naties zullen gedwongen worden wetten aan te nemen die het gebruik van snel geproduceerde en aansprakelijkheidsvrije vaccins voor toekomstige pandemieën mogelijk maken.
 2. De WHO zal mondiale vaccinmandaten, lockdowns, quarantaines en grenssluitingen kunnen opleggen.
 3. De directeur-generaal van de WHO (die geen arts is) zou uw arts worden en beslissen welke behandelingen u krijgt, welke beperkt zullen worden, en welke informatie u en uw arts mogen zien.
 4. De WHO zal van landen eisen dat ze de online activiteiten van hun burgers in de gaten houden en alle informatie censureren die niet overeenkomt met de gezondheidsverhalen van de WHO.
 5. De WHO bouwt een verzameling van middelen voor biologische oorlogsvoering: zij vereist dat landen ‘potentiële pandemische ziekteverwekkers’ (ook wel biologische oorlogsvoeringmiddelen genoemd) delen, hun genomen ontcijferen in laboratoria met hoge inperking, en hun sequenties online plaatsen in openbare databases – waardoor ontsnappingen uit het laboratorium vrijwel gegarandeerd worden. Met als gevolg meer pandemieën.
 6. De WHO onderhandelt in het geheim over belangrijke wijzigingen van haar Internationale Gezondheidsregels, en het kan zijn dat we pas ontdekken wat erin staat nadat deze wijzigingen zijn aangenomen. Waarom zijn ze geheim?
 7. De WHO heeft de mensenrechten geschrapt in de wijzigingen in de Internationale Gezondheidsregeling. De WHO denkt kennelijk dat onze fundamentele mensenrechten onderhandelbaar zijn?
 8. Het voorgestelde Verdrag geeft de WHO een blanco cheque om te doen wat zij wil in het kader van paraatheid bij een pandemie. Hoeveel kost het? Niemand zegt het, maar schattingen suggereren dat het WHO-budget zou kunnen stijgen van de huidige 4 miljard naar 30 miljard dollar per jaar of meer, op te brengen door de lidstaten en NGO’s.
 9. De WHO is van plan naleving van de Internationale Gezondheidsregeling af te dwingen. Nationale IHR-autoriteiten in elk land zullen samenwerken met het nalevingscomité en het implementatiecomité van de WHO om naleving af te dwingen, en de twee documenten zijn bindend voor elk land.
 10. Wanneer zal dit alles in werking treden? Het Verdrag zal na één maand in werking treden voor landen die het ondertekenen, wat al in juli 2024 kan zijn. De amendementen zullen twaalf maanden erna in werking treden, of eind mei 2025 als ze worden aangenomen.”

Aldus een artikel van Meryl Nass.

Dit artikel is een vertaling van een artikel van Meryl Nass. 

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.