mrt 3, 2024

“Zodra de WHO haar pandemieverdrag heeft, hoelang duurt het dan nog voordat ze de volgende ‘pandemie’ uitroept?”

mrt 3, 2024

Dr. Angus Dalgleish, hoogleraar oncologie aan de St. George’s Hospital Medical School in Londen. In een recente column becommentarieert hij het WHO pandemieverdrag, waarvan wij een deel hier in vertaling aanbieden.

[…] “Dit brengt me bij de kwesties die de WHO opwerpt, die wil dat we allemaal instemmen met haar agenda voor wereldheerschappij om de volgende pandemie aan te pakken. Onze regering (van het Verenigd Koninkrijk, red.), samen met vele andere regeringen, lijkt te denken dat dit een goede zaak zou zijn, hoewel velen van ons geschokt zijn over het feit dat we daarmee onze soevereiniteit zouden verliezen. De WHO heeft er alles aan gedaan om ons gerust te stellen dat dit niét het geval is en publiceerde een document waarin dit wordt toegelicht.

Vorige week legde de Zwitserse juridische expert Philipp Kruse in het parlement echter uit dat dit een leugen is. Hij deed dit aan de hand van het document, dat vanwege de lengte ontworpen lijkt te zijn om gedetailleerd lezen te voorkomen.

De WHO toonde zich uiterst incompetent in haar aanpak van de coviduitbraak in China. Nu wil ze deze incompetentie opnieuw aan ons allen opleggen, maar dit keer volledig in controle zijn. Waarom?

Het is opmerkelijk dat de WHO Jeremy Farrar van de Wellcome Trust (’s werelds grootste particuliere liefdadigheidsinstelling op biomedisch onderzoeksgebied) heeft gerekruteerd om de wetenschap te leiden, samen met andere malloten die denken dat we de volgende keer eerder en harder in lockdown moeten gaan.
Farrar is ofwel een betaalde leugenaar of volledig incompetent omdat hij heeft aangestuurd op het verdoezelen van de waarheid dat het covidvirus uit een laboratorium in Wuhan is ontsnapt. Het staat op papier dat zelfs zijn vrouw vond dat het virus er niet natuurlijk uitzag.

De WHO is nu in de greep van de Gates Foundation en China, en verwacht ruime donaties, die de Britse regering ook geeft, evenals  zusterorganisaties zoals GAVI en CEPI (Vaccine Alliance en Coalition for Epidemic Preparedness Innovations red.).

Dit is een wake-up call, we moeten nu we de kans nog hebben ons terugtrekken.
Wat is de WHO-agenda? Ze wil controle om de volgende pandemie te beheersen, die ze zeker zal aankondigen als we het verdrag allemaal hebben ondertekend.

De angst is alweer opgeroepen met de verschrikkelijke ziekte genaamd X. Verhalen over gevaarlijker virussen komen al los, over een Wuhan-virus dat 100% van de muizen doodt. De implicatie is dat deze het brein zal infecteren.

Helaas moet ik zeggen dat veel hiervan waar zou kunnen zijn. Onze interpretatie van de covidvirus-sequentie toonde aan dat het zwaar was gemanipuleerd met ingevoegde eiwitten die niet alleen de belangrijkste ACE-2-receptor infecteerden, maar zich ook konden binden aan andere secundaire receptoren zoals degene die betrokken zijn bij smaak en geur. Dus onze hersenen zijn al geïnfecteerd, zoals degenen die hersenmist hebben ervaren, kunnen getuigen!”  […]

Aldus een deel van de column van Dr. Dalgleish, expert op het gebied van immunologie en hoogleraar oncologie aan de St. George’s Hospital Medical School in Londen.

Bron: https://dailysceptic.org/2024/02/16/once-the-who-gets-its-pandemic-treaty-how-long-till-it-declares-the-next-pandemic/?utm_source=substack&utm_medium=email/

Eerder waarschuwde Dr. Dalgleish voor kanker na mRNA-vaccinatie. Zie artikel: Professor Angus Dalgleish waarschuwt opnieuw voor kanker na mRNA-vaccinatie – Stichting Artsen Collectief

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.