dec 11, 2023

Verzekeringsexpert Singapore adviseert tegen Covid-boosters

dec 11, 2023

De ex-CEO van de grootste lokale verzekeringsmaatschappij van Singapore heeft een verklaring afgegeven waarin hij tegen Covid-boosters adviseert.

Tan Kin Lian, vooral bekend vanwege zijn langetermijn van 30 jaar als CEO van NTUC Income, de enige verzekeringscoöperatie in Singapore, legde op 6 december 2023 een verklaring af.

Covid-booster

“Sommigen van jullie twijfelen misschien of je nog een Covid-booster wilt nemen. Het MOH [Minisiry of Health] beveelt het aan voor ouderen, maar dwingt het niet af. Ik heb besloten de booster niet te nemen.

Mijn vrienden wezen erop dat er in 2018 (het jaar vóór de pandemie) 21.282 sterfgevallen waren. Het aantal is nu gestegen tot 26.891 in 2022. Deze stijging van 26% is aanzienlijk en alarmerend.

Het lijkt erop dat meer mensen sterven aan kanker, hartfalen en beroertes. Het aantal sterfgevallen door Covid is nu vrij laag.

Mijn vrienden hebben veel literatuur gelezen en zijn tot de conclusie gekomen dat het mRNA-vaccin ervoor zorgde dat de immuniteit van het lichaam daalde en dat dit heeft geleid tot extra sterfgevallen als gevolg van bovengenoemde oorzaken, zoals kanker, enz. Ik denk dat ze misschien gelijk hebben: het vaccin veroorzaakt schade aan het immuunsysteem.

Ik heb besloten dat ik de booster niet nodig heb, omdat er nu maar weinig mensen aan Covid sterven: het virus is nu vrij mild. U hoeft niet het risico van nog een booster te nemen.

Onlangs heb ik een steekproef gehouden onder een dozijn mensen. Ongeveer 88% zei dat ze de booster niet zullen nemen. 75% denkt dat het vaccin schadelijk is voor het lichaam.”

Tan Kin Lian

Twijfelt u nog over de booster? Doe dan onze geïnformeerde vaccinatiebeslissing.

Je lichaam is van jou, beslis zelf over medicatie. Als artsen en gezondheidswerkers geven we graag persoonlijk advies, gebaseerd op jouw situatie en gezondheid. Een welgemeend advies. Maar jij beslist altijd zelf wat je doet met dat advies. Laat je niet dwingen om medicatie te nemen, niet direct, niet indirect.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.