dec 18, 2023

Duitse publieke televisie: veel te hoge DNA-verontreiniging in mRNA-vaccins

dec 18, 2023

De Duitse televisiezender Mitteldeutsche Rundfunk (MDR) besteedde op 12 december 2023 aandacht aan DNA-verontreiniging in Pfizer-BioNTech-mRNA-coronavaccins. Een Duits laboratorium onder leiding van professor Brigitte Köning heeft vijf flacons onderzocht en vindt een 83 tot 354 maal hogere hoeveelheid DNA dan de grenswaarde van 10 ng per dosis die de Europese medicijnen waakhond EMA stelt. In verschillende laboratoria over de hele wereld is de eerdere vondst van DNA in de Pfizer- en Moderna-mRNA-vaccins door genoomexpert Kevin McKernan bevestigd, en nu ook in Duitsland.

De  grenswaarde van 10 ng is gebaseerd op vrij DNA en niet op in liposomen verpakt DNA, dat veel makkelijker de cel kan binnendringen.

Verschillende Duitse experts komen aan het woord met verschillende opvattingen over de mogelijke gevaren van deze verontreiniging. De televisiezender heeft meer dan twintig Duitse laboratoria aangeschreven met de vraag om de bevindingen van Prof. Köning te bevestigen, maar geen van de laboratoria wilde dat doen of ze reageerden niet.

Kijk de Nederlands ondertitelde uitzending hier:

 

Het Artsen Collectief pleit voor onmiddellijke stopzetting van de vaccinaties met mRNA-vaccins en voor het uitvoeren van genotoxische veiligheidsstudies. Ook maakt het Artsen Collectief zich al geruime tijd zorgen over de ernstige bijwerkingen van deze vaccins, en de lage, soms zelfs negatieve effectiviteit.

In Duitsland wordt er binnen de publieke omroep veel opener over de coronavaccinaties gesproken dan in Nederland. Het Artsen Collectief deelde eerder al Nederlands ondertitelde televisieprogramma’s over vaccinatieschade:

Bron: https://web.archive.org/web/20231214085551/https://www.mdr.de/video/mdr-videos/c/video-781834.html

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.