jun 3, 2021

Huisarts Seema Bansropansingh aan het woord: gezonde mensen maken elkaar niet ziek

jun 3, 2021

“Wij roepen als huisartsen binnen het Artsen Covid Collectief op om alleen te testen bij klachten en na een consult van je arts. Stel kinderen en jongeren daarom niet bloot aan onnodig testen, en gebruik je gezond verstand.”

 

 

 

 

“Houd rekening met elkaar en geef elkaar de ruimte, want handelen uit angst zorgt voor onnodige schade. Denk ook aan je mentale weerbaarheid en fysieke gezondheid. Kies bijvoorbeeld voor voldoende beweging en goede voeding. Stap van angst naar vertrouwen. Vertrouwen in je eigen lichaam én in een ander. Want gezonde mensen maken elkaar niet ziek. Help elkaar daarom te streven naar een gezonde geest in een gezond lichaam.”

Seema Bansropansingh, huisarts 

Naast Seema Bansropansingh, spreken ook de huisartsen Huib Rutten, Jan Vingerhoets en André Steketee zich uit.
Bekijk ook de recent verschenen video van het Artsen Collectief over virusoverdracht “Gezonde mensen maken elkaar niet ziek”.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.