mei 28, 2021

Huisartsen aan het woord: André Steketee over coronamaatregelen

mei 28, 2021

“Elke dag ervaar ik in mijn praktijk dat stress en angst nog steeds een grote rol spelen in de samenleving. Mensen worden door gebrek aan sociaal contact ziek, mensen hebben last van eenzaamheid, krijgen depressieve klachten en ontwikkelen angststoornissen”

 

“Als huisartsen zijn we zeer nauw betrokken bij ons patiënten. Wij zien niet alleen de ziekte, maar juist de mens in relatie tot zijn omgeving. We maken ons ernstig zorgen over de vele levensjaren die verloren gaan als gevolg van de maatregelen. Een simpele ondersteuning of vroegbehandeling met bestaande medicatie wordt ontmoedigd door te dreigen met hoge boetes. Terwijl medische experimenten en niet-werkende maatregelen zichtbaar gezondheidsschade geven en tientallen miljarden kosten. Dit is op geen enkele manier te verantwoorden.”

André Steketee, huisarts 

Naast André Steketee, spreken ook de huisartsen Huib Rutten, Seema Bansropansingh en Jan Vingerhoets zich uit.

Spread the love
Steun ons, word vriend!
Vind u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.